Navigatie
 

Home

Mogelijkheden

Referenties

Fotoalbum

Contact


    

                          


 Foto gemaakt door:
Yvonne Kampherbeek
 


Referenties

Een aantal van mijn klanten heeft zich bereid verklaard u te vertellen hoe ik mijn werkzaamheden heb uitgevoerd. Aan serieuze gegadigden mag ik met hun toestemming hun telefoonnummer verstrekken, zodat u dit kunt vragen en eventueel zelf het resultaat van mijn werk kunt bekijken. 


 
1) Badkamerverbouwing:
 
David heeft onze badkamer vernieuwd en heeft daarbij prima werk 
geleverd. Alles is goed uitgevoerd en volgens afspraak verlopen. Toen er 
onverwachte problemen waren - in ons geval een lekkende afvoer in de 
douche - heeft hij extra tijd besteed in de avonduren om de klus toch op 
tijd klaar te krijgen.
Een betrouwbare aannemer die wij van harte aanbevelen.
 
Familie K. te Enschede

2) WC Verbouwing:

Davto werkt zorgvuldig en secuur. Strak tegel en voegwerk, alles netjes afgewerkt.

In overleg is bijna alles mogelijk.

Kortom een betrouwbare aannemer, die bij ons nodige klussen heeft gedaan(toilet vergroten en aangesloten, plafon aangelegd, bijkeuken betegeld en laminaat met plinten aangelegd).

Hij werkt zuinig met materialen en niet geheel onbelangrijk, na een lange dag ruimt hij zelf zijn spullen op.

Familie B. te Enschede  


3) Badkamerverbouwing:

Een bedrijf dat, behalve tegelzetten, ook van veel andere markten thuis is. Een vriendelijke, hardwerkende aannemer die creatief bleek in het oplossen van allerlei praktische dingen. Wat vooral opvalt is de relatief lage prijs per uur (nog geen 30 euro) en daarnaast het vaste tarief per m2 voor het tegelzetten waardoor men niet voor onnodige verassingen komt te staan. Tevens zeer goede na-service.

Familie J. te Hengelo


4) Badkamerverbouwing:

“Een flexibel, professioneel en uiterst vriendelijk bedrijf. Wat opvalt is dat dit bedrijf de prijs berekent per m2 tegelzetten ipv bijvoorbeeld per uur. Daarnaast kan ook een beroep worden gedaan op de expertise met betrekking tot het verleggen van leidingen, het aanleggen van inbouw verlichting, afwerking, verlaagde plafonds en vele andere zaken. Bovendien werd ik zeer goed geadviseerd over allerlei bijkomstige zaken. Al met al professioneel, veel extra's en een zeer goede prijs!”

Familie H. te Hengelo


5) Badkamerverbouwing:

Davto heeft prima werk afgeleverd. Niets op aan te merken. Komt de afspraken na en laat geen troep achter na een werkdag.

Familie R. te Apeldoorn


6) Diverse Werkzaamheden:

Wij bevelen David en zijn bedrijf van harte bij u aan. Hij heeft tot volle tevredenheid bij ons gewerkt. Het leggen van Laminaat en vloerbedekking, ophangen van rails, boren en timmeren, dat alles ziet er prachtig uit. Hij werkt hard en niets is hem te veel. Het aanbevelen waard!

Familie B. te Enschede

7) Betegelen keuken en laminaat leggen door: zenna  

betegelen keuken en laminaat leggen in Hengelo

Absolute aanrader! Heeft onze nieuwe keuken betegeld. We zijn super tevreden, alles ziet er tip top uit, echt netjes afgewerkt. Loop nu al dagen lachend de keuken in, zo mooi!

David is heel vakkundig in zijn werk, daarnaast denkt hij mee en wat ook erg belangrijk was is dat hij doet wat hij zegt. Wij raden hem absoluut aan en zullen bij elke volgende klus zeker hem weer bellen! Lidio en Cindy Hengelo


8) Keuken plaatsen + tegelvloer leggen door: Remon  

Keuken plaatsen + tegelvloer leggen in Hengelo

David heeft bij ons een nieuwe keukenvloer gelegd, en een nieuwe keuken geplaatst. Wij zijn heel erg blij met het resultaat. David is iemand die netjes werkt, betrouwbaar is, afspraak is afspraak en geen nare verrassingen achteraf. In de toekomst zullen wij zeker weer zaken met hem doen! Echt een aanrader.


9) Keuken door: streek  

keuken in overdinkel

theo en rikie overdinkel
heeft onze keuken perfect betegeld en ook boven de kastjes perfect afgewerkt
heel vriendelijk persoon kan van harte aanbevelen


10) Badkamer door: Marco

David heeft bij ons de badkamer betegeld. Het eindresultaat is precies geworden zoals wij het in gedachten hadden. Hij geeft goed advies over bijkomende zaken en zijn prijs is prima. Daarnaast is hij een vriendelijk,eerlijk persoon, die zijn werk op een rustige manier uitvoert.
Wij bevelen deze vakman van harte aan.


11) Plafond door: thijs.j  

David is een zeer betrouwbaar vakman die zijn ervaring en creativiteit perfect toepast bij allerhande werkzaamheden.Bij mij heeft hij op een zeer creatieve en sfeer volle wijze mijn plafond verlaagd in mijn badkamer.De verlichting en de wijze hoe alles is afgewerkt heeft mijn badkamer net even die extra sfeer die ik zocht.Hij heeft mij duidelijk uitgelegd en geadviseerd over zijn werkwijze.En ook over de prijs was ik zeer te spreken.Geen extra "verassingen"of kosten na de tijd.Bij iedere klus is mijn advies:neem contact op met David voor een helder en eerlijk vakman!


12) Badkamer door: jolandaraaijman 

David heeft op een nauwkeurige wijze mijn badkamertje omgetoverd tot een waardig badhuisje. Hij heeft de wanden en vloer betegeld. Geeft de juiste oplossingen als blijkt dat iets anders is dan verwacht. Bij eventueel tegenslag merk je geen verschil; hij blijft vriendelijk. Een doucebak plaatsen, een 3 delig klapdeur die smaller is dan de ruimte: David heeft de oplossingen !
En heb je nog een klusje, in mij geval ook de keukenvloer betegelen, geen probleem. Hij past het zo in zijn schema dat ook dit tot een dansvloer wordt opgetoverd.


 

php hit counter

                  2010 DAV. Design